Juosten kustannettu

Pienkustantajan salaiset kansiot

Kustannus-Puntsi 16,3 vuotta
Kirjoittaneet Jari Lehtola, Jorma Lehtola ja Veli-Pekka Lehtola

UUTUUS!

Totuus ei pala tuulessakaan!

Vihdoinkin läpeensä rehellinen teos pienkustantamisesta haaveileville!
Pienkustantamisen raadollinen todellisuus: kaaosta, paniikkia ja täpäriä tilanteita!
Autenttinen, käsittämätön teos!
OSTA NYT - kadu vasta myöhemmin!

”Kirjallisuuden historia on kertomus, josta on omat kirjansa. Kokonaan eri tarina on se, mitä tapahtuu, kun käsikirjoituksia tuotetaan kirjoiksi, kannellisiksi ja sivullisiksi lukukappaleiksi. Siitä kertoo tämä kirja”, historiikin kirjoittajat toteavat. Teos tuo esiin pienkustantajan raadollisen todellisuuden.

”Käsikirjoituksia on raakakäsitelty sekä pistetty poikki js pinoon. Lerppuja, korppuja ja muistitikkuja on hädissään lähetelty sinne ja tänne. Bensaa on palanut, kun kirjalaatikoita on viime hetken paniikissa ajettu ympäri maata tai vielä pahempaa – kadonneita kolleja on jäljitetty kissojen ja koirien kanssa.”

Miten siis Inari- ja Tenojokien rantakoivikot muuttuivat kirjanmyynnin lupaaviksi markkina-alueiksi? Miten Ladan sammuminen oululaiseen risteykseen tai rähjäävä tavarantoimittaja matkahuollossa vaikuttivat merkittävien kirjojen julkaisemiseen? Miten tunnetun taiteilijan kirjanjulkistamisessa kului kaksi poropiirakan palaa, mutta yksitoista kierrosta samppanjaa? Entä miten kirjan valmistuminen onnistui viivästymään toista tuhatta vuotta? Siitä kertoo Juosten kustannettu.

ISBN 978-952-5343-48-9
Nid. 174 s. + kuvaliite
Hinta 25,00 euroa
 


© Copyright Veli-Pekka Lehtola 2023  

Lea Virolainen & Lucci